Everyday

NYTT JOBB

16 augusti, 2018

Jag lovade att uppdatera om vad som händer härnäst, när mitt sommarvikariat tar slut (vilket tog slut i fredags). Jag hade en plan b om att studera på distans under hösten. Sökte en del kurser – och kom in. Men så lades en av tre kurser ner, vilket resulterade i att jag förlorade 15 hp. Så den planen la jag då på is. Men nu har jag tackat ja till en av kurserna i alla fall för att läsa vid sidan av en huvudsysselsättning. Och faktum är att samma dag som mitt sommarvikariat på MQ nådde sitt slut så fick jag ett jobberbjudande, från Blomsterlandet. Ett vikariat på ett år med avdelningsansvar. En helt ny roll för mig, men det kändes absolut spännande så jag tackade ja! Och idag gjorde jag min första dag där. Så det har gått fort i svängarna. Jag hade räknat med att vara ledig/utan jobb i alla fall sista veckorna i augusti men så blev det inte eftersom det föll sig som det gjorde. Vilket jag såklart är tacksam för!

No Comments

Leave a Reply