Everyday

COMFORT ZONE

20 juli, 2018

Kjol – Morris, Topp – Gina Tricot, Klackar – Nelly

Fredag och jag tänkte säga att det äntligen var helg, men för mig gör det varken mer eller mindre för jobbar både lördag och söndag. Idag har jag i alla fall nästan klippt färdigt videon från Köpenhamn. Nu ska jag bara samla mod till att lägga upp den. Har ju ett så enormt kontrollbehov och dessutom väldigt höga krav, så ni kan ju gissa att den första videon jag någonsin gör inte riktigt lever upp till vad jag egentligen vill, haha. Men ut ur min comfort zone måste jag för att utvecklas, så förhoppningsvis ligger den ute senast på söndag. Idag har jag annars mest gått runt och varit irriterad. Förväntade mig att lampan jag skrev om förra veckan skulle komma absolut senast idag, eller egentligen för ett par dagar sedan. Men icke. Har därför försökt få kontakt med deras kundtjänst eftersom den varit försenad, och nu när jag äntligen fick tag i dem så hade lampan helt plötsligt blivit en beställningsvara och skickades nog idag?! Nu vet jag i alla fall vilken butik jag inte kommer beställa något mer ifrån…

No Comments

Leave a Reply