Beauty

NEW FAVORITE || LANCÔME

25 januari, 2018

Foundation – HÄR!

Förra veckan fick jag hjälp på Kicks att hitta en ny foundation. Jag har innan varit helt inne på matta foundations, förutom när jag använder min bareMinerals till vardags när jag jobbar som är mindre täckande. Hur som helst, nu har jag istället fastnat på mer naturlig lyster när jag väl vill använda ett mer täckande alternativ. Så fick hjälp att testa olika alternativ från Clarins och Lancôme, och fastnade till slut för denna som var den mest ”neutrala” till nyansen. Perfect match! Ska försöka kika på budgetalternativ också – det springer lätt iväg när det gäller sminkkostnader…

 

1 Comment

  • Reply Hanna 26 januari, 2018 at 09:44

    Hej! Skulle du kunna göra fler utförliga recensioner? Skulle vara kul!!

  • Leave a Reply