Everyday

24 JANUARI

24 januari, 2018

Idag startade dagen ganska tidigt då personalmöte stod på agendan innan jobbpasset. Dagen rullade sen på ganska fort, och efter passet var det bara att ta tag i allt vardagligt som att handla kvällens middag och promenera in till stan för att ta sig till apoteket. Tyvärr har det här vintermörkret tagit ganska hårt på mig och jag känner mig nästan kroniskt trött… Inte för att det är en ursäkt, men därav så orkar jag verkligen inte ta mig för mycket efter jobbet. Vilket är synd för jag har en hel del att göra egentligen.

2 Comments

  • Reply Frida 26 januari, 2018 at 07:24

    Vad jobbar du med för något? 🙂

    • Reply sarasundgren 26 januari, 2018 at 09:11

      Huvudsakligen inom LSS med barn och ungdomar, men är även anställd hos Vitamin Well för demo 🙂

    Leave a Reply