Photos

FUTURE PLANS

1 december, 2017

En bild från Schweiz. 

2017 skulle bli ett bra år – med facit i hand, det blev kanske inte riktigt så som jag tänkt mig. Jag avslutade mina studier med planen att söka mig mot nya mål och min framtidsdröm. Ett beslut som mötte mycket oförståelse från flera håll. Som sagt, det blev kanske inte riktigt som jag tänkt men det blev i alla fall ett år för förändring. Jag började att söka jobb. Mellan intervjuerna svävade man i ovisshet men med en känsla av eufori att detta kan vara ett steg i rätt riktning, men en hel del gånger föll jag hårt. Hittade ett jobb, avslutade en anställning och sökte en ny. När jag var mitt i hela situationen så kändes det som en omöjlighet, idag ser jag på situationen på ett annat sätt – Det var nyttigt. Jag tvingades kämpa mot något som för tillfället kändes ouppnåbart. Tvingades hitta ett sätt att överleva genom vad som då upplevdes som en evighet. Med en månad kvar på året har jag nu påbörjat vad jag velat påbörja sedan länge – studier inom marknadsföring. Och det börjar med certifiering inom Google Adwords. Ett steg i rätt riktning, och en bra start till 2018.

2 Comments

  • Reply Gabriella 3 december, 2017 at 21:39

    Vad spännande det låter! Jag förstår verkligen känslan av att sakna stöttning från omgivningen, en av de hopplösaste känslorna. Men tro på dig själv, du verkar driven och ambitiös så det kommer lösa sig! <3

  • Reply .. 9 december, 2017 at 17:15

    Hur kan man va så snygg?!

  • Leave a Reply